Vilka veckor…

En kall novemberdag 2015 föddes LiKaStark. Resan efter den dagen har gått upp och ner och ett antal väggar har kommit i min väg. Vissa har jag lyckats parera men många har jag sprungit, med huvudet först, rakt in i. Det finns dagar då jag ifrågasatt om det verkligen var värt det för att i nästa andetag konstatera – absolut!
Det finns människor längs vägen som har tvivlat på mig och min dröm och det finns de som stöttat mig med hela hjärtat. Båda har hjälpt mig att uppnå de resultat jag besitter idag.

Idag den 14 mars 2017 kan jag stolt presentera tio fantastiska ambassadörer för LiKaStark.
Dessa ser du på bilderna nedan och är från vänster: Robert Wells, Mi Ridell, Tobias Karlsson, Tina Ahlin, Lena Frisk, Anette Norberg, Annika Ljungberg, Ann Westin, Anna Benson och Jan Bylund.

Efter ett samtal med Annika Ljungberg föddes ett nytt koncept – Ungdomsambassadör! Det är hennes dotter Molly, 13år,  som ville bli som sin mamma, ambassadör för LiKaStark.

 

LiKaStark är ett väldigt bra hjälpmedel för barn och ungdomar som behöver hjälp och stöd. Jag är jättestolt och glad att få vara en ambassadör för att nå ut till alla dom som behöver detta stöd som appen kan ge i skolmiljö där jag finns samt där jag är och spelar teater, dubbar och sjunger. Vi ska finnas där barn och ungdomar finns.

Molly Sylsjö, 13år

Ungdomsambassadör för LiKaStark

När jag pratar om LiKaStark säger jag alltid samma saker. Jag pratar alltid med samma inlevelse och med samma förhoppning, varje gång, om att den jag pratar med ska bli lika mycket eld och lågor som jag. Detta är ju så viktigt! Ämnet ligger mig väldigt nära hjärtat, som jag nämnt tidigare, och det är LiKaStark jag brinner för. Det är de här barnen som är det viktigaste.

Den lilla Linda, hon som blev utsatt som barn, finns fortfarande här inne i mitt hjärta. Det är hon som håller lågan igång. Hon som inspirerar mig att fortsätta när allt ser hopplöst ut. För om hon klarade sig igenom de tuffaste åren i livet då har jag inga som helst ursäkter. Mitt råd till alla er som kämpar med er dröm, stor som liten. Det är aldrig försent att uppfylla den. Oavsett vilka motgångar du möter om det så är praktiska eller faktiska personer som står i din väg, sluta aldrig kämpa. För det är inte kört förrän du ger upp!

 

All kärlek, Linda Karlsson
Grundare av organisationen LiKaStark

It sounds a lot like christmas…

Den 17:de mars var det dags. Där stod jag stå på en scen på fantastiska Malmö Live. Gäster kom och jag hade den underbara lyckan att få ha Kattis Ahlström närvarande och som dessutom talade från scenen. Det var så stort!

Vad hände sen? Jo, jag fick världens bästa julklapp.

Som entreprenör springer man på hinder, både tekniska och mänskliga. Men i slutet av dagen handlar det om hur man hanterar dessa. När motgångarna var som mest närvarande fick jag ett underbart samtal från Göteborg. En kvinna ringer mig och visar intresse för LiKaStark. Det visar sig vara VD:n för ett investmentbolag som var på jakt efter att göra nåt gott i världen och de fann mig. Vilken lycka!

 

En resa blev inbokad till Göteborg och jag höll en presentation om LiKaStark i ca tre timmar. Vi träffades igen efter ett par veckor och sen fick jag beskedet. De ville gå in som huvudsponsor i organisationen LiKaStark. Under flera månader har vi jobbat i det dolda. Vi har bollat idéer och tankar kring hur vi ska lyckas med att få LiKaStark att nå sin fulla potential.

Man har inte misslyckats förrän man har gett upp. Jag gav aldrig upp! Trots alla barriärer och motgångar på resan gav jag aldrig upp! Och den 15 december 2016 stod det klart. LiKaStark har fått in en fantastisk sponsor och inte bara en sponsor utan en Diamantsponsor tillika Huvudsponsor med stort H.

Jag kan, äntligen, idag presentera LiKaStark’s samarbetspartner, CBC investment group ABsom har som affärsidé att hjälpa entreprenörer att utveckla sina företag, framgångsrikt, kommer att bidra med både kapitaltillskott och värdefulla nätverk för att appen och arbetet med LiKaStark ska kunna nå ut ännu bredare.

 

Jag vill passa på att sända ett STORT TACK till alla fina människor som stöttat mig på min resa. Till de sponsorer som trodde på mig innan jag ens kunde visa upp vad det var ni sponsrade. Jag vill tacka er som inte gav upp hoppet utan trodde på mig in i det sista. Men framför allt vill jag ge mitt största och kärleksfullaste tack till Linda, mamman till mina barn, och bästa vän. Utan din insats och stöttning hade jag aldrig kunnat nå min dröm. Du har offrat så mycket för att jag ska kunna gå min väg och följa mitt kall. Är dig evigt tacksam <3

Vad händer nu då?

Under våren kommer jag att arbeta intensivt för att fortsätta lansera appen i olika forum. Jag är stolt över hur långt vi kommit hittills, men nöjer mig aldrig. Starten och grunden är lagd, nu finns det alla förutsättningar för att kunna ta fler steg framåt.

Utöver appen planeras det inför en Charity Dinner första kvartalet 2017. Vi håller även på, med hjälp av CBC, att snickra ihop olika sponsorpaket som du, som företagare, kan gå in och köpa. Glöm inte att all sponsring är avdragsgill för dig som företagare. Så passa på att göra skillnad för vår framtid, barnen, om du har möjlighet!

LiKaStark-bilen ska ut och köra land och rike runt och besöka nätverk, skolor och företag. ALLA ska känna till LiKaStark och dess syfte. Har du barn i en skola eller inom idrotten? Vill du att LiKaStark ska komma dit och prata om värderingar, mobbning och utanförskap? Presentera LiKaStark för er rektor/pedagog/idrottsledare och be dem att ta kontakt med oss på Linda@LiKaStark.se eller 079-340 50 50 så ser vi vad vi kan hitta på.

Du som privatperson kan också göra stor skillnad för våra barn och LiKaStark. Du kan hjälpa genom att Swisha valfri summa till LiKaStark’s nummer: 123 553 29 65 eller betala till LiKaStark’s bankgiro: 690-9063. För varje 100kr du för över får du ett LiKaStark-armband. Mer info om detta finner du här.

Vill åter igen sända ett stort TACK till alla sponsorer, vänner, familj och alla underbara, okända, människor som visat sin support under denna resa. Utan er hade det inte varit möjligt!

Jag och LiKaStark vill önska er alla en God Jul och ett gott nytt 2017.

Håll i hatten för nu lyfter vi!

Linda Karlsson, grundare av LiKaStark.