Vilka veckor…

En kall novemberdag 2015 föddes LiKaStark. Resan efter den dagen har gått upp och ner och ett antal väggar har kommit i min väg. Vissa har jag lyckats parera men många har jag sprungit, med huvudet först, rakt in i. Det finns dagar då jag ifrågasatt om det verkligen var värt det för att i nästa andetag konstatera – absolut!
Det finns människor längs vägen som har tvivlat på mig och min dröm och det finns de som stöttat mig med hela hjärtat. Båda har hjälpt mig att uppnå de resultat jag besitter idag.

Idag den 14 mars 2017 kan jag stolt presentera tio fantastiska ambassadörer för LiKaStark.
Dessa ser du på bilderna nedan och är från vänster: Robert Wells, Mi Ridell, Tobias Karlsson, Tina Ahlin, Lena Frisk, Anette Norberg, Annika Ljungberg, Ann Westin, Anna Benson och Jan Bylund.

Efter ett samtal med Annika Ljungberg föddes ett nytt koncept – Ungdomsambassadör! Det är hennes dotter Molly, 13år,  som ville bli som sin mamma, ambassadör för LiKaStark.

 

LiKaStark är ett väldigt bra hjälpmedel för barn och ungdomar som behöver hjälp och stöd. Jag är jättestolt och glad att få vara en ambassadör för att nå ut till alla dom som behöver detta stöd som appen kan ge i skolmiljö där jag finns samt där jag är och spelar teater, dubbar och sjunger. Vi ska finnas där barn och ungdomar finns.

Molly Sylsjö, 13år

Ungdomsambassadör för LiKaStark

När jag pratar om LiKaStark säger jag alltid samma saker. Jag pratar alltid med samma inlevelse och med samma förhoppning, varje gång, om att den jag pratar med ska bli lika mycket eld och lågor som jag. Detta är ju så viktigt! Ämnet ligger mig väldigt nära hjärtat, som jag nämnt tidigare, och det är LiKaStark jag brinner för. Det är de här barnen som är det viktigaste.

Den lilla Linda, hon som blev utsatt som barn, finns fortfarande här inne i mitt hjärta. Det är hon som håller lågan igång. Hon som inspirerar mig att fortsätta när allt ser hopplöst ut. För om hon klarade sig igenom de tuffaste åren i livet då har jag inga som helst ursäkter. Mitt råd till alla er som kämpar med er dröm, stor som liten. Det är aldrig försent att uppfylla den. Oavsett vilka motgångar du möter om det så är praktiska eller faktiska personer som står i din väg, sluta aldrig kämpa. För det är inte kört förrän du ger upp!

 

All kärlek, Linda Karlsson
Grundare av organisationen LiKaStark