guld sponsor likastark

”Jag träffade Linda för ca. 1 år sedan och kände direkt att jag ville vara med och hjälpa henne i hennes fantastiska projekt. Våra barn och ungdomar behöver, troligen nu mer än någonsin, någon som lyssnar och stöttar dom. Jag är själv pappa till en nu vuxen dotter och kommer väl ihåg hur hon ibland var vilsen som tonåring på väg in i vuxenvärlden.
Stort tack Linda att jag får vara en liten del i LiKaStark!”

– Per Fritzell grundare av Perfecta Storkök AB

silver sponsor likastark
ariton förlag likastark

”Vår värdegrund stämmer väl överens med det budskap LiKaStark förmedlar. Vi menar att det är oerhört viktigt och värdefullt, att i låg ålder, lära sig allas lika värde. Vi föds inte med värderingar och fördomar – vi lär oss dem.”

– Dennis & Petra Ariton, Ariton Förlag

brons sponsor likastark
5 am academy likastark silver sponsor

”Jag tycker det är en självklarhet att sponsra en organisation som LiKaStark. Om jag kan göra något litet för att ett enda barn ska må bättre så gör jag det mer än gärna. Linda är en stjärna!”

– Dorotea Pettersson, författare och tidscoach.

silver sponsor likastark hemsideverkstaden

”Att hjälpa Linda igång med LiKaStark kändes självklart och som en ära när hon frågade. Ingen ska behöva vara rädd eller orolig som barn! Tyvärr kan vi dock inte trolla bort allt ”ont” i världen, och jag är därför glad över detta initiativ, och stolt över att få vara en liten del av det.”

– Veronika Berg, Hemsideverkstaden.se

koppar sponsor likastark