Stötta LiKaStark

Tack vare dig kan vi jobba med det vi brinner för. LiKaStark kan hjälpa barn och unga att hitta rätt hjälp i rätt tid med hjälp av LiKaStark’s app. Tack vare er som väljer att hjälpa LiKaStark kan vi bygga, underhålla samt utveckla denna app så att den ger bästa möjliga hjälp för den som är utsatt.

LiKaStark får även möjlighet att jobba förebyggande mot bland annat mobbning, utanförskap, rasism och så mycket mer som händer i våra barns liv. Vi kommer ut på skolorna så att vi kan föra en dialog med både barn och vuxna. Genom ert stöd får fler barn och unga möjlighet till en tryggare och mer jämlik vardag.

Du kan hjälpa LiKaStark genom att Swisha valfri summa till LiKaStark’s nummer: 123 553 29 65.
Om du väljer att Swisha minst 100kr skickar vi ett LiKaStark-armband till dig. Glöm inte att ange din adress i meddelanderutan när du swishar. Väljer du att swisha 200kr skickar vi två stycken armband osv. Skicka gärna ett mejl till Linda@LiKaStark.se, eller ett meddelande via formuläret nedan, när du gjort en överföring så kommer armbandet att skickas snabbare till dig!

Du kan även göra en inbetalning till LiKaStark’s bankgiro: 690-9063
Där gäller samma som ovan med Swish. Skicka ett mejl till Linda@LiKaStark.se, eller ett meddelande via formuläret nedan, och meddela hur många armband som ska skickas!

 

Varför välja LiKaStark?

Styrkan med LiKaStark är att vi pratar om värderingar, utanförskap, mobbning mm utifrån våra egna upplevda händelser. Vi pratar utifrån våra hjärtan. Många har fått gå den hårda vägen, genom barndomen och ungdomsåren, och vi har valt att använda den extremt krävande erfarenheten för att göra skillnad ute i samhället. Vi vill få upp fördomar och tankar på bordet för att bolla dessa utan att någon ska döma en annan. Det är genom kommunikation vi spränger barriärer mellan våra olika grupperingar.

 

LiKaStark tackar dig för ditt fina engagemang!
Det är tack vare att vi, TILLSAMMANS, reser oss upp som vi kan göra skillnad.

Linda, LiKaStark

Kontakta LiKaStark

13 + 12 =